UT als eerste in Nederland over op OSIRIS 6!

Na vijf jaar gebruik van OSIRIS 5, is de Universiteit Twente (UT) begin maart succesvol en als eerste onderwijsinstelling in Nederland* overgegaan naar OSIRIS 6. Een projectteam met medewerkers van CES en ICTS is in november gestart met de voorbereidingen van dit omvangrijke project met als resultaat, een soepele overgang naar de nieuwe moderne en efficiƫnte, web-based interface van OSIRIS.

Een belangrijk onderdeel van het project was het voorlichten en trainen van de grote groep OSIRIS-gebruikers van de UT. Het projectteam en de OSIRIS keyusers (deskundigen) in de faculteiten hebben gezamenlijk hun expertise ingezet als trainers van de back office gebruikers. Door deze trainingen voor en door gebruikers van OSIRIS was het overbodig hiervoor externe trainers in te schakelen.

Namens de OSIRIS 6 projectgroep: iedereen bedankt!